back

Зміни у маршрутах та графіках руху транспорту: результати засідання профільної координаційної ради

12-04-2018 | 11:34

Дев’ять питань порядку денного сьогодні розглянули на засіданні Координаційної ради ОДА з питань організації пасажирських автоперевезень в області.

Більшість з них стосувалися зменшення днів обслуговування на деяких маршрутах.

Із перевізником обговорять можливість заїзду автобусів у с.Бакаївка Ічнянського району на маршруті Ніжин — Мартинівка, а виконавцю рейсу Макошине — Чернігів рекомендують залучити додатковий транспорт чи змінити існуючий на більш пасажиромісткий. Перевізнику на маршруті Талалаївка — Бахмач пропонуватимуть змінити час відправлення на 20 хвилин та посилено слідкуватимуть за виконанням рейсу.

З Менською РДА погоджуватимуть виконання щоденного рейсу Чернігів — Ушня, як наслідок і закриття маршруту Чернігів — Бірківка, адже попередній маршрут включає і зазначений останній населений пункт.

Для відкриття маршруту Ніжин – В.Дорога – Лосинівка – Чистий Колодязь – Перемога – Богданівка – Гармащина райдержадміністрація має до наступного засідання ради надати схему та розклад руху, а також обстежити ділянку дороги.

Доопрацьовуватимуть з Ічнянським районом й доцільність змін графіка руху автобусів на маршруті Ічня — Ніжин через Монастирище.

Відтепер не їздитимуть:

- по 2, 5 днях тижня — на маршруті Бахмач – Каціри;

- по 5 днях тижня, натомість обслуговуватимуть по 2,4 п’ятницях місяця, — на маршруті Н.- Сіверський - Бучки без заїзду до с. Камінь;

- по 3 днях тижня — на маршруті Н.-Сіверський – Студинка ч/з Ушівка;

- по 5 днях тижня — Ніжин – Валентіїв (після погодження з райдержадміністрацією).

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації