back

На Чернігівщині відбуваються контрдиверсійні навчання

26-03-2018 | 14:45

Упродовж 26-29 березня на території Чернігівської області триватимуть контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання, організовані Антитерористичним центром при Службі безпеки України.

Звертаємося до жителів Чернігова та області з розумінням поставитися до можливих обмежувальних заходів, не перешкоджати діям правоохоронних органів та зберігати спокій, а при виході з осель не забувати брати з собою документи, що засвідчують особу. Адже навчання проводяться для вдосконалення вмінь правоохоронців реагувати на загрози, а отже для зміцнення безпеки всіх громадян.

Усі дії, що здійснюються правоохоронними органами на території регіону, відбуваються у рамках чинного законодавства.

За легендою навчань, розшукується група осіб у кількості 3-5 чоловік, слов’янської зовнішності, спортивної статури, зріст 170-180 см, вік 25-30 років. Можуть використовувати автотранспорт.

Управління СБ України в Чернігівській області звертається до мешканців Чернігова та області з проханням у випадку виявлення вказаних осіб або підозрілих предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності негайно повідомити про це Управління Служби безпеки України в Чернігівській області за номером телефону  (0462) 676-208, або Головне Управління Національної поліції в Чернігівській області за тел.: 102; (0462) 619-001, 619-002.

За повідомленням
групи взаємодії штабу АТЦ
із засобами масової інформації