back

Володимир Хоменко зустрівся з представниками засобів масової інформації

21-06-2012 | 15:59

21 червня по закінченні засідання Регіонального комітету з економічних реформ голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів традиційну зустріч з представниками місцевих та всеукраїнських засобів масової інформації.

Відповідаючи за запитання стосовно загальної оцінки Ріпкинського району за підсумками виїзного дня-приймальні 19 червня, керівник області відзначив як позитивну тенденцію відновлення тваринницьких ферм, які останній час були у занедбаному стані, а також проектування та будівництво нових комплексів.

Однак, за словами Володимира Хоменка, керівництво району та головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації має більше уваги приділяти розвитку індивідуальних господарств, які формують основну масу тваринницької продукції району.

Очільник області також визначив основні завдання для подальшого розвитку району. Це, насамперед, розвиток лісової, лісопереробної  та торф’яної галузей як базових. 

Значної уваги потребує розвиток соціальної сфери – в першу чергу це дитячі бюджетні заклади та охоплення всіх дітей району дошкільним вихованням.

Володимир Хоменко також розповів про нові інвестиційні проекти у галузі сільського господарства – передусім, тваринництва, які реалізовуватимуться в регіоні найближчим часом. Це, зокрема, будівництво трьох потужних молочних ферм, відновлення свинарського комплексу у Варвинському районі, розвиток м’ясного скотарства тощо.

Також Володимир Хоменко розповів про підтримку розвитку підприємництва, відповів на ряд актуальних питань соціально-економічного розвитку області.

Прес-служба облдержадміністрації