back

23-06-2012 | 09:00

Шановні державні службовці Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби.

День державної служби встановлено в Україні у 2003 році і відзначається щорічно 23 червня у День державної служби Організації Об’єднаних Націй.

Державна служба – це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму. Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності кожного з державних службовців залежить успішність діяльності органів виконавчої влади, стабільний розвиток України та її економічна і політична конкурентноспроможність на міжнародному рівні.

Як відзначив Президент України Віктор Янукович, насамперед, від державних службовців залежить якість політичних, економічних та соціальних перетворень у нашій країні. Тому створення корпусу державних службовців, які були б професіоналами, забезпечували законність і права громадян як найвищий пріоритет, є головною умовою, що повинна забезпечити європейську якість життя громадян України.

Упевнені, що запорукою успішного виконання намічених завдань стануть компетентність, старанність та цілеспрямованість державних службовців нашої області.

Бажаємо вам добра і здоров’я, невичерпної енергії, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень в ім’я розквіту рідної Чернігівщини та подалшої розбудови Української держави.



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник