back

У Чернігові відкрито сучасний центр оформлення документів

16-03-2018 | 17:15

У приміщенні Управління ДМС у Чернігівській області відкрито для відвідувачів сучасний центр оформлення біометричних документів.

Центр створено у приміщенні Управління Державної міграційної служби України у Чернігівській області за адресою: вул. Шевченка, 51-а, м. Чернігів.

Тут Чернігівці та гості міста зможуть оформити біометричні закордонні паспорти (не залежно від місця реєстрації) та паспорти громадянина у формі пластикової ІД-картки , - у разі, якщо ІД-картка оформлюється не вперше.

Чернігівський центр оформлення документів – перший в Україні підрозділ міграційної служби, облаштований за сучасними вимогами щодо комфортного обслуговування громадян і організований за принципом розділення функцій на фронт- та бек-офіс. У 2018 році заплановано відкриття ще кількох аналогічних центрів в інших областях.

До облаштування центру долучилася місцева влада – з міського бюджету Чернігова було виділено кошти на частину ремонтних робіт.

В урочистому відкритті центру взяли участь начальник УДМС України в Чернігівській області Ксенія Лук'янець, заступник Голови ДМС Тетяна Нікітіна, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації

за повідомленням Управління ДМС у Чернігівській області