back

Шановні, любі жінки Чернігівщини!

08-03-2018 | 09:09

Сердечно вітаю вас зі святом весни – 8 Березня!

Цей день – не лише державне свято – Міжнародний жіночий день, а й добрий і не зайвий привід нагадати собі про особливу роль і значення жінки в житті суспільства, громади, родини, кожної людини.

У цей день серця мільйонів сповнюються найтеплішими переживаннями, звертаючись зі щирими почуттями вдячності, любові й поваги до своїх матерів, бабусь, дружин, доньок, колег і всіх жінок, які щодень дарують світу незчисленні блага та радість. Із цими почуттями звертаюся до вас і я.

Принагідно, окремо вітаю і дякую жінкам-військовослужбовицям, волонтеркам, дружинам і матерям захисників України. Щира шана вам, хто щоденно мужньо докладається до захисту Батьківщини, і доземний уклін тим із вас, хто, на наш спільний превеликий жаль, віддав за мир на нашій землі найдорожче – життя своїх рідних: дітей, чоловіків, братів, батьків. У цей день ми також разом із вами, у колі єдиної родини Чернігівщини.

Бажаю всім жінкам-берегиням Чернігівщини миру і злагоди в родинах і нашій громаді. Зичу здоров’я, щирої любові в серцях і наснаги у справах. Дякую за щоденну пліч-о-пліч працю на благо України і рідного краю. Щиро бажаю вам світлої і яскравої весни!

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч