back

Спільно вирішувати проблеми

15-06-2012 | 08:23

14 червня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко перебував з робочою поїздкою у Корюківському районі.

Губернатор разом з народним депутатом України, лідером фракції «Реформи заради майбутнього» Ігорем Рибаковим вшанували пам’ять жертв Корюківської трагедії, поклавши букети квітів до підніжжя меморіалу у центрі міста та відвідали районний історичний музей.

Голова райдержадміністрації Олександр Довгаль доповів голові облдержадміністрації Володимиру Хоменку про хід ліквідації на території району наслідків нещодавнього буревію. Під час зустрічі з активом району були порушені дуже важливі проблеми соціально-економічного розвитку району.

Як наголосив керівник області, спільна робота з народним депутатом Ігорем Рибаковим, який очолює фракцію «Реформи заради майбутнього», це приклад продуктивної співпраці законодавчої та виконавчої влади задля вирішення нагальних проблем людей.

Так, за сприяння народного депутата, з державного бюджету Корюківському району виділено майже 6 мільйонів гривень на газифікацію та ремонт 10 соціально значущих об’єктів: газифікацію дитячого садка у с. Холми, ремонт каналізаційної системи у Корюківській школі №1, капітальний ремонт приймального відділення та відділення швидкої допомоги ЦРЛ та інші.

Високопосадовці також побували на території колишньої міської четвертої школи, яку планується реконструювати під гуртожиток для медичних працівників, де зустрілися з молодими лікарями та майбутніми студентами медичних вищих навчальних закладів. Керівник області та народний депутат України відвідали й центральну районну лікарню, поспілкувалися з її колективом. Після цього зустрілися з керівництвом ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП», ознайомилися з цікавими експонатами виставкової зали підприємства та виробництвом.

Голову облдержадміністрації у поїздці супроводжували заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, голова Корюківської районної державної адміністрації Олександр Довгаль та голова районної ради Михайло Баклажко.

Прес-служба облдержадміністрації