back

Вітання з нагоди Дня медичного працівника

15-06-2012 | 16:45

Шановні працівники медичних установ Чернігівщини !

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня медичного працівника.

Щира вдячність вам за самовідданість та вірність обов’язку, за врятовані життя і збережене здоров`я тисяч пацієнтів, за віру і надію, яку Ви даруєте людям. Ваші відповідальність та відданість справі гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.

Сьогодні, у зв’язку з проголошенням нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, нового значення набуває роль працівників охорони здоров’я, які мають стати однією з головних рушійних сил у реформуванні медичної галузі з метою зробити медицину доступною для кожної сім'ї.

Пріоритетними завданнями докорінної модернізації медичної галузі в регіоні визначено оптимізацію первинної медико-санітарної ланки, створення госпітальних округів, зміцнення матеріально-технічної бази лікувальних установ, забезпечення якісної, доступної та ефективної медичної допомоги населенню нашої області.

 

Упевнені, що спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та широкого загалу працівників охорони здоров’я області зможемо забезпечити виконання поставлених завдань – досягти загально визнаних стандартів медичної допомоги та піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень задля забезпечення потреб жителів Чернігівщини.

Бажаємо вам добра і здоров’я, сімейного благополуччя, подальших успіхів і творчих здобутків у професійній діяльності на благо Чернігово-Сіверського краю та всієї України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник