back

За наслідками робочої поїздки голови облдержадміністрації до Щорського району

14-06-2012 | 09:00

13 червня відбулася робоча поїздка голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка до Щорського району. Під час поїздки керівник області та народнй депутат України, голова фракції у Верховній Раді України «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков побували у с. Великий Щимель, де ознайомилися з планом проведення реконструкції сільського клубу. На його капітальний ремонт за підтримки Ігоря Рибакова виділено більше трьохсот тисяч гривень. Знаковим є те, що до проведення ремонту долучиться місцева меблева фабрика.

Також за сприяння народного депутата України надано фінансову допомогу у розмірі 27 тисяч гривень на облаштування Свято-Миколаївського храму у м. Щорс.

Володимир Хоменко та Ігор Рибаков взяли участь у нараді на тему: «Про хід підготовки до зимового періоду в районі. Впровадження енергозберігаючих технологій у закладах бюджетної сфери».

У своєму виступі голова облдержадміністрації наголосив на особистій відповідальності керівників усіх рівнів за впровадження в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. Очільник області підкреслив, що проведення таких зустрічей є показовим прикладом плідної співпраці народних депутатів України та регіональної влади з сільськими головами, керівниками організацій бюджетної сфери.

По закінченні наради голова облдержадміністрації Володимир Хоменко провів особистий прийом громадян в райдержадміністрації, а народний депутат України Ігор Рибаков зустрівся з мешканцями Щорського району у своїй громадській приймальні.

Високопосадовці взяли участь у висадженні дерев на Алеї почесних гостей та зустрілися з колективом Вищого професійного училища лісового господарства.

У поїздці голову облдержадміністрації Володимира Хоменка супроводжували заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, голова Щорської районної державної адміністрації Олександр Грабовський та голова районної ради Іван Орда.

Прес-служба облдержадміністрації