back

Потенційні держслужбовці зустрілися з представниками органів влади Чернігівщини

21-02-2018 | 12:39

Зі студентами випускних курсів вищих навчальних закладів Чернігова, які планують працювати в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, зустрілися представники облдержадміністрації та обласної ради вчора, 20 лютого. Студенти навчатимуться в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 19 по 30 березня цього року за програмою «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи».

Як зазначив на своїй сторінці у мережі Facebook директор Центру Володимир Бойко, програма працює вже 15-й рік. За цей час її випускники стали заступниками директорів департаментів ОДА, начальниками відділів, працівниками генпрокуратури. Звісно, всі починали з конкурсів та посад спеціалістів, але цьому передувало навчання в Центрі.

Гарного початку роботи на ниві державної служби та ефективного продовження у цьому напрямку учасникам зустрічі побажала заступник керівника апарату ОДА Ірина Соломаха.

Студенти дізналися, зокрема, про перспективи для молоді, що відкриваються у зв’язку з реформою місцевого самоврядування.

Заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в місті Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко звернула увагу на переваги та гарантії для державних службовців, що стали можливими з прийняттям нового Закону України «Про державну службу», розповіла про умови участі в конкурсах на заміщення відповідних посад.

До речі, свої думки стосовно питання «Чим мене приваблює державна служба?» потенційні держслужбовці висловили під час анкетування. Вони також пройшли тестування на знання Конституції України і Закону «Про державну службу».

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
з використанням матеріалів відділу інформаційного забезпечення та зв'язків
з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради