back

Увага! Остання можливість цьогоріч номінувати медиків на конкурс з професіоналізму та милосердя

16-02-2018 | 10:50

28 лютого, згідно з календарним планом відкритого конкурсу Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона», закінчується збір Регіональною радою інформації про кандидатів, серед яких виберуть найкращих, що представлятимуть область на загальнонаціональному рівні.

Протягом березня Регіональна рада повинна висунути по одному кандидату у кожній номінації і вже у квітні-травні Національна експертна комісія розгляне пропозиції та рекомендує кращих із них Поважній Раді.

Нагадаємо, громадську Відзнаку за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» у 2018 році присуджуватимуть у 5 номінаціях. Обиратимуть найдостойніших медиків у таких номінаціях:

- «Найкращий лікар»

- «Найкращий медичний працівник»

- «Новатор охорони здоров’я»

- «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я»

- «Взірець служіння суспільству»

Базовими критеріями відбору залишатимуться духовність і порядність, гуманізм та милосердя, ініціативність та професійний і особистий розвиток.

Крім того, вперше у 2018 році запроваджується заохочувальна відзнака для молоді - «Медаль Святого Пантелеймона» у трьох номінаціях:

- «За лікарське мистецтво»

- «За турботу і ласку до хворого»

- «За наукові розробки в медицині»

Її присуджуватимуть молодим медичним працівникам віком до 35 років за активність у молодіжному медичному русі, інноваційні наукові та практичні результати в галузі охорони здоров’я, духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

9 серпня (у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона) Поважна рада визначиться з п’ятіркою переможців і відбудеться урочиста церемонія їх нагородження.

Регіональна рада Чернігівської області