back

Про помилки та завдання у роботі з ДФРР

14-02-2018 17:02

В.о. першого заступника голови облдержадміністрації Юлія Свириденко та члени регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР, вчора взяли участь в онлайн-нараді з представниками Мінрегіону.

В ході спілкування начальник управління впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Мінрегіону Надія Бондарчук поінформувала про результати роботи ДФРР у 2017 році, типові помилки в роботі профільних регіональних комісій та перспективні зміни процедур роботи фонду.

Захід проводився за технічної підтримки Групи радників з питань державної регіональної політики Програми "U-LEAD з Європою".

Довідково: Чернігівській області в 2017 році було передбачено понад 112, 5 мільйонів гривень коштів ДФРР, з них освоєно 99,3%. До державного бюджету повернуто – 807 тисяч гривень.

Чернігівщина увійшла до п’ятірки кращих областей за відсотком освоєння коштів і лідер за кількістю завершених проектів (34 з 40).

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода