back

Чернігівщина знайомиться з романом «Солодкий смак гіркоти» Валентини Михайленко

30-01-2018 17:16

Минулого тижня на засіданні творчого клубу «Первоцвіти Коропщини» презентовано роман «Солодкий смак гіркоти». Нова книга письменниці та краєзнавиці Валентини Михайленко побачила світ наприкінці 2017 року в рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки. За результатами конкурсу рукописів місцевих авторів 2017 року цей твір увійшов до першої п’ятірки обраних до друку.

 Авторка коротко зупинилася на сюжеті свого психологічного роману, але в той же час зберегла інтригу сюжетних ліній. Ті, хто вже встигли його прочитати, кажуть, що фабула надзвичайно інтригує та захоплює. Авторці вдалося тонко передати внутрішній світ героїв.

У центрі роману — відданість і підступність, відчай і прозріння, спокуса і ревнощі, почуття і холодний розрахунок, злочин і розплата, і звичайно, кохання. Одна із сюжетних ліній — історія про складну долю жінки, з котрою авторку познайомив коропський адвокат Григорій Марченко.

Скласти власне враження про цей твір тепер може кожен охочий — він вже доступний в електронному вигляді на сайті Чернігівської ОДА. Друковані примірники книги передані до обласної універсальної бібліотеки ім. В. Г. Короленка та Чернігівської міської бібліотеки імені М.М. Коцюбинського і невдовзі будуть розповсюджені серед інших читалень області.

Того ж дня у творчому клубі «Первоцвіти Коропщини» презентовано ще одну книгу — збірку Людмили Прохоренко «Від серця до серця», видану за кошти районного бюджету.

За матеріалами коропської районної газети 
«Нові горизонти» (Людмила Власко).

Фото — Людмили Власко та Департаменту
інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 
Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода