back

З подарунками та інспектуванням. Робоча поїздка Юлії Свириденко до Новгород-Сіверського району

24-01-2018 | 16:27

В.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Юлія Свириденко сьогодні із робочим візитом відвідала Новгород-Сіверський. Поспілкувалася з багатодітними матерями, вручила рятувальникам ключі від нової пожежної машини, перевірила стан експлуатації понтонного мосту через Десну.

Цього дня сертифікати на побутову техніку та двох’ярусні ліжка отримали багатодітні сім’ї з міста та сіл району. Родин, які потребують поліпшення соціально-побутових умов, п’ять у районі та дві у місті.

 — З великим задоволенням вручаю вам ці подарунки, — зазначила Юлія Свириденко. – Я сама мама і знаю, як важливо створити комфортні умови для малечі. А мати більше п’яти діток — вп’ятеро відповідальніше.

 

 

Подякувала Юлія Свиреденко не лише матерям-героїням, а й пожежникам Новгород-Сіверського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області, а також вручила ключі від сучасного пожежного МАЗу. Вартість – більше трьох мільйонів гривень. Авто оснащене цистерною в 4,2 тонни та 500 літрами піноутворювача, обладнане потужним насосом (60 літрів на секунду).

Отримали рятувальники підтримку і від місцевого керівництва: в.о. голови РДА Руслан Веремієнко передав сертифікат на 15 тисяч гривень, що передбачені на пальне, а міський голова Олег Бондаренко – сертифікат на 80 тисяч гривень на поповнення матеріально-технічної бази.

 

 
За інформацією районної газети "Сіверський край"