back

Безпека дорожнього руху в зимовий період — у фокусі уваги органів влади

15-01-2018 | 13:36

— Зимовий період є показником менеджерської ефективності всіх керівників. Грудень 2017 року є тому підтвердженням, коли з погіршенням погодних умов відбувся транспортний колапс у чотирьох областях України (Вінницькій, Житомирській, Київській і Черкаській). Тому наше завдання — напрацювати план щодо забезпечення оперативної координації всіх служб як на регіональному, так і центральному рівнях. Це, в першу чергу, — Укравтодор, Укртрансбезпека, Мінінфраструктури, Нацполіція, ДСНС і органи місцевого самоврядування, — наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко днями під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У режимі відеозв’язку до участі долучилися представники обласних державних адміністрацій та голови відповідних регіональних штабів. Зокрема, від Чернігівської області — заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, керівники профільних обласних департаментів та управлінь.

За словами Віце-прем’єр-міністра, всі повинні ретельно проаналізувати дії служб, відповідальних за безперебійне транспортне сполучення на автомобільних дорогах загального користування. Відтак, до 19 січня мають бути розроблені План взаємодії з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період та покроковий алгоритм дій усіх служб і місцевих органів влади.

 

 

За матеріалами прес-служби
Віце-прем’єр-міністра України
та Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області