back

У Чернігові пройшло виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці

06-06-2012 | 16:55

6 червня в м. Чернігові пройшло виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці.

В рамках проведення виїзного засідання в облдержадміністрації відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка та голови обласної ради Анатолія Мельника з представниками Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці на чолі з головою Комітету Василем Харою.

Цього ж дня Василь Хара дав прес-конференцію для журналістів центральних, обласних та регіональних ЗМІ. Під час заходу були порушені питання про новий законопроект щодо створення нових робочих місць, а також про перспективи створення робочих місць на Чернігівщині.

В приміщенні обласної ради пройшло виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці на тему: «Проблеми та напрями формування системи стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць». У засіданні Комітету взяли участь голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та голова обласної ради Анатолій Мельник.

Учасники засідання обговорили питання зайнятості, збереження та створення робочих місць. Зокрема, присутні зазначили, що державна політика підвищення попиту на робочу силу може здійснюватися за такими напрямами як збереження і модернізація наявних робочих місць з ліквідацією надлишкових або неефективних, достойного рівня заробітної плати, прозорої податкової системи, соціальних гарантій для працівників.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації