back

Станіслав Прокопенко взяв участь у святкових заходах до Міжнародного дня захисту дітей

04-06-2012 | 08:39

1 червня для 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Чернігівського району, було проведено святковий захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Юних мешканців району зі святом привітав та вручив подарунки перший заступник голови обласної державної адміністрації, голова фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Станіслав Прокопенко.

Для винуватців свята звучав чудовий концерт, організований в приміщенні Старобілоуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Приємною несподіванкою для малюків стало продовження свята у розважальному комплексі “Базис”, де на них чекав святковий обід.

Свято для дітей, які перебувають під опікою, у Міжнародний день захисту дітей пройшло і в Деснянській районній раді Чернігова. Організатор заходу – управління освіти міської ради. Юних чернігівців зі святом привітали перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Усі учасники свята, а це понад 170 дітей дошкільного та середнього шкільного віку, отримали солодкі подарунки. Їхні ровесники зі зразкової студії “Дивосвіт” спеціалізованої загальноосвітньої школи № 2 подарували концерт.

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко цього дня побував і на святі «Хай щастю дитини не буде кінця!» у Ріпкинському районі, де привітав вихованців дитячих навчальних закладів та учнів початкових класів навчально-виховних закладів райцентру, педагогів і батьків.

Станіслав Прокопенко вручив дітям солодощі та колективний білет на виставу дитячого театру ляльок, поздоровив з днем народження двох дівчаток. Діти цього дня брали участь у конкурсі малюнків на асфальті, розважалися на батуті.