back

Свято Миколая — для кожної дитини

20-12-2017 | 12:50

Передноворічні вітання, солодкі подарунки та іграшки приймали вчора, 19 грудня, діти в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу Чернігівщини.

В.о. першого заступника голови облдержадміністрації Юлія Свириденко привітала зі святом дітлахів у чернігівських прийомних сім’ях Ігоря та Вікторії Жеведів (виховують двох дітей) та Юлії Ющенко (чотири прийомні дитини). Цікаво, що саму Юлію Ющенко та її сестру Яну теж виховувала опікун — Тетяна Макарова, яка на сьогодні опікується вісьмома дітьми. Будинки знаходяться поруч, тож дві родини як одна велика сім’я.

Завітала Юлія Свириденко і до дитячого будинку сімейного типу Анни та Сергія Шатирків у селі Киїнка Чернігівського району. Окрім восьми вихованців, у родини є двоє власних дітей.

 

 

Також на свято Миколая не залишилися без подарунків багатодітні родини Прилуччини — заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова вручила сертифікати на отримання меблів та побутової техніки сім’ям Вікторії Ожеми із с. Товкачівка, Наталії Ткачун із с. Пирогівці, Світлани Івахненко із с. Богданівка, Оксани Деркач, Ніни Щербань та Оксани Павлової із Прилук.

Зазначену допомогу родини, в яких п’ять і більше дітей, отримують за кошти обласного бюджету на виконання Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми.

Із солодкими подарунками відвідала Наталія Романова й Удайцівський навчально-реабілітаційний центр у Прилуцькому районі, в якому наразі понад 60 вихованців, та дитячий будинок сімейного типу Володимира Дребота у с. Яблунівка.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації


За повідомленням Прилуцької райдержадміністрації