back

Голова облдержадміністрації привітав школярів Городні з Днем святого Миколая

19-12-2017 | 17:06

Сьогодні, 19 грудня, голова Чернігівської обласної державної адміністрації з робочим візитом відвідав освітні заклади Городні. Він побував у комунальному закладі «Городнянський навчально-реабілітаційний центр», спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів та у районній гімназії.

Він поспілкувався з педагогами й учнями та привітав їх із Днем святого Миколая.

Усі вихованці навчально-реабілітаційного центру отримали солодощі. Учням спецшколи з поглибленим вивченням окремих предметів крім по-святковому оформлених подарунків голова вручив принтер, а в Городнянській районній гімназії Валерій Куліч побував на уроці інформатики у 8-А класі, який проходив у новоствореній медіатеці, і вручив директору гімназії сучасний мультимедійний проектор.

Довідково: У квітні 2017 року Чернігівська область долучилася до науково-педагогічного експерименту «Розвиток інклюзивного освітнього середовища», який розпочато Благодійним фондом Порошенка за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Між Благодійним фондом Порошенка та Чернігівською обласною державною адміністрацією підписано Меморандум про співпрацю з розвитку інклюзивного освітнього середовища.

Відповідно до підписаного Меморандуму в області вже створено 7 шкільних медіатек у 6-ти закладах загальної середньої освіти.



Прес-служба облдержадміністрації