back

На Чернігівщині рятувальники вивільнили зі снігових заметів 30 автотранспортних засобів

19-12-2017 | 14:10

Сильні снігопади, які останньої доби пройшли територією області, утворили складну ситуацію на автошляхах. Упродовж минулої доби підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області зі снігових заметів вивільнено 4 легкових та 26 вантажних транспортних засобів. До надання допомоги залучалося 11 представників особового складу та 29 одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки.

Так, 18 грудня о 16:19 год. до Служби порятунку «101» у Ічнянському районі звернувся водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter». Його транспортний засіб, у якому перебувало 11 пасажирів, на автодорозі Ічня-Томашівка потрапив у сніговий замет. Рятувальники 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності вивільнили мікроавтобус. Ніхто з пасажирів не постраждав.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС в області звертається до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та під час складних погодних умов, по можливості, утриматися від поїздок на далекі відстані.

 

За інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області