back

У Службі зайнятості запрацювала «гаряча лінія» 0 800 50 99 66

15-12-2017 | 10:05

Державна служба зайнятості України відкрила «гарячу телефонну лінію». Відтепер інформацію стосовно реєстрації в центрах зайнятості, повний перелік послуг, у тому числі і для роботодавців, контактні телефони та адреси місцевих служб зайнятості тощо можна отримати за єдиним безкоштовним номером 0 800 50 99 66.

При цьому через «гарячу лінію» не надаватиметься інформація щодо виплат допомоги по безробіттю та інші конфіденційні дані конкретної людини. Для отримання такої інформації зареєстрованому безробітному потрібно особисто звернутися до центру зайнятості з документами, що підтверджують особу.

У кожній області працювали відповідні місцеві телефони «гарячих ліній». Проте була відсутня єдина централізована служба, яка б надавала інформаційно-консультаційні послуги. Тепер усі бажаючі зможуть зателефонувати на єдиний простий і безкоштовний номер та задати будь-які запитання з питань працевлаштування. Ми почуємо кожного, адже наші послуги стають більш доступні та якісні, – зазначила заступник голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Юлія Жовтяк.

Посадовець повідомила, що Служба зайнятості щорічно надає послуги майже півтора мільйонам людей, щодня за її допомогою роботу знаходять понад 3 тисячі українців.

 

Читати також: Живи та працюй в Україні: вітчизняний ринок праці потребує кваліфікованих працівників

 

До речі, в січні цього року Служба зайнятості запустила в роботу «електронну чергу» для безробітних. За допомогою цього сервісу кожен бажаючий може записатись на первинний прийом до будь-якого центру зайнятості, не виходячи з дому.

 

За матеріалами
Державної служби зайнятості (Центрального апарату)