back

06-06-2012 | 09:10

Шановна журналістська громадо !

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем журналіста.

Журналістика відіграє важливу роль у розвитку місцевих громад та становленні держави. Адже саме працівники мас-медіа інформують суспільство про події та досягнення, формують громадську думку, досліджують проблемні питання нашого життя.

Як зазначив Президент України Віктор Янукович, з прийняттям Закону «Про доступ до публічної інформації» в країні створено належні умови для розвитку демократичних інститутів, що дає можливість вибудовувати нову якість відносин між владою і суспільством на принципах відповідальності та відкритості.

Нехай ваша професійна принциповість, активна державницька позиція слугують об’єктивному інформуванню населення області про життя регіону, України та світу. Впевнені, що ми й надалі будемо підтримувати конструктивний діалог, адже у нас спільна мета – зробити нашу область сучасною і розвинутою.

За доброю традицією до Дня журналіста в області проходить фестиваль «Золотий передзвін Придесення», який вже 12 років об’єднує його учасників у спільному пошуку нових ідей та цікавих проектів.

Сподіваємось, що цьогорічний журналістський форум відкриє перед журналістами Чернігівщини нові горизонти професійного зростання, додасть натхнення і наснаги для втілення в життя творчих знахідок.

Бажаємо всій журналістській громаді Чернігово-Сіверського краю добра і здоров’я, тепла і затишку у родинах, наполегливості в досягненні нових висот майстерності в ім’я розквіту рідного краю.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник