back

Станіслав Прокопенко привітав випускників Чернігівського державного технологічного університету

01-06-2012 | 10:23

31 травня в актовій залі Чернігівського державного технологічного університету відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам.

Економіка Чернігівщини отримала значне поповнення, адже у професійне життя вступають спеціалісти та магістри, які отримали сучасну освіту в таких галузях знань, як менеджмент і адміністрування, економіка та підприємництво, товарознавство і комерційна діяльність, електроніка, електронні системи, інформатика та обчислювальна техніка, комп'ютерні системи та мережі, електротехніка та електромеханіка, електричні системи, машинобудування та матеріалообробка, обладнання легкої промисловості та побутового обслуговування та ін.

З напутнім словом до молодих фахівців звернувся перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко. Він вручив дипломи з відзнакою магістрам університету.

Ректор ЧДТУ, доктор економічних наук, професор Сергій Шкарлет підкреслив, що в цьому році навчальний заклад відкриває двері в життя для найбільшої кількості випускників.

Адміністрацією ЧДТУ були вручені відзнаки за активну участь у громадському житті, успіхи в навчанні та науковій роботі.

Слова щирої подяки викладачам університету за отримані знання висловили вчорашні студенти.

Після вручення дипломів на випускників та гостей свята чекав святковий концерт.

А від Станіслава Прокопенка випускники отримали десятикілограмовий торт.

На завершення свята у небо над ЧДТУ злетіли сотні різнокольорових кульок, закружляли над навчальними корпусами голуби.