back

Сергій Сергієнко перевірив хід ремонтних робіт на об'єктах бюджетної сфери

29-11-2017 | 11:42

Заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та начальник Управління капітального будівництва ОДА Богдан Нечепа вчора, 28 листопада, оглянули, як тривають ремонтні роботи за кошти ДФРР та субвенції з держбюджету в Коропському районі. Їх супроводжували в.о. голови райдержадміністрації Валентина Саволей та голова Коропської селищної ради Віктор Журавель.

Один із об’єктів — Коропська ЦРЛ. Наразі будівельники встановлюють тут енергоощадні вікна, виконують роботи з термомодернізації будівлі. Більша частина фасаду медзакладу вже утеплена. Завершити ремонт планують до кінця року. Загальна вартість робіт — понад 3,47 мільйона гривень.

Заступник голови ОДА переконаний: застосування сучасних технологій утеплення значно зекономить бюджетні кошти на теплопостачання та інші комунальні послуги.

 

Сергій Сергієнко також оглянув футбольне поле зі штучним трав'яним покриттям та ознайомився з ходом реконструкції санвузлів у Коропській загальноосвітній школі. Він рекомендував місцевому керівництву розглянути можливість включення навчального закладу до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2018-2019 роках. Адже ця школа має перспективу стати опорною.

 

Завершився робочий візит посадовців оглядом приміщення майбутнього центру надання адміністративних послуг Коропської ОТГ, де також тривають роботи з благоустрою та реконструкції.

 

 

За матеріалами сектору інформаційної діяльності
і комунікацій з громадськістю Коропської РДА