back

Поблизу Олешні відбудеться І Міжнародний фестиваль «Авторська пісня на Голубих озерах»

30-05-2012 | 16:13

30 травня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів виїзну нараду з питань організації та проведення І Міжнародного молодіжного фестивалю «Авторська пісня на Голубих озерах».

Захід проходитиме з 6 по 8 липня поточного року поблизу с.Олешня Ріпкинського району і збере не тільки конкурсантів, а й відомих бардів України, Республіки Білорусі, Російської Федерації та інших країн.

В перший день фестивалю гості та учасники матимуть змогу насолодитися виступами відомих бардів, а другого дня відбудеться власне конкурсна програма - автори та виконавці зможуть представити пісні у власному виконанні, позмагатися за звання кращого в різних номінаціях. Завершиться фестиваль гала-концертом лауреатів та дипломантів.

На березі великого Голубого озера буде облаштовано наметове містечко, де протягом трьох днів проведення заходу діятиме виставка-ярмарок.

Родзинкою фестивалю стане Купальське дійство з традиційними народними гуляннями, піснями, танцями та феєрверком.

Організатори заходу: Благодійний фонд ім. Софії Русової спільно з Чернігівською обласною державною адміністрацією та головним управлінням культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації.  

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації