back

6 листопада в Чернігові оголошено Днем жалоби

06-11-2017 | 11:19

 

Для вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції Ігоря Пащенка, старшого солдата Збройних Сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, 6 листопада в Чернігові оголошено Днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Чернігівець Ігор Пащенко, 1974 року народження, проходив службу у 80 аеромобільній бригаді ВЗ720. Він помер 4 листопада від важких поранень, отриманих у 2014 році біля селища Опитне Донецької області під час антитерористичної операції. 

Сьогодні на знак скорботи за загиблими на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою.

Крім того, на території міста буде обмежено проведення розважально-концертних заходів та заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті, вуличного мовлення.

 

За повідомленням Чернігівської міської ради