back

У Чернігові відкрили оновлений завод

23-10-2017 | 07:31

У п’ятницю, 20 жовтня, у Чернігові відкрили новий адмінкорпус заводу «ПЕТ Технолоджис». Це завершило спорудження цілісного комплексу виробничого підприємства.

Наприкінці 90-х років минулого сторіччя виробнича діяльність компанії розпочиналася в складських приміщеннях, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. Широка, 2. Для організації виробничого процесу було збудовано сучасний виробничий комплекс, який включає цехи, складські та офісні приміщення. У жовтні цього року завершилися роботи з облаштування прилеглої території та офісних приміщень.

Урочисте відкриття нового виробничого комплексу ТОВ «ПЕТ Технолоджис Україна», розташованого за адресою: вул. Любецька, 60в, відбулося 20 жовтня за участі гостей, серед яких, зокрема, й голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Компанію було засновано у 1999 році під брендом «Полімаш» як виробництво обладнання для видуву ПЕТ-тари і видувних форм. Виробництво почалося з напівавтоматичних систем, а вже у 2001 р. було випущено першу автоматичну установку. У 2008 р. у зв’язку з посиленням стратегії виходу на експортні ринки було засновано торгову марку «PET Technologies» та відкрито офіс в Австрії. У 2009-у засновано компанію «ПЕТ Технолоджис» в Україні. У 2014 р. було введено в експлуатацію нове виробництво площею 4500 м2, а загальний об’єм потужностей склав 7500 м2. У 2017 р. планується також відкриття нового офісу компанії.

На сьогодні компанія має 3 власні філіали – в Австрії, Україні та Росії, – а також торгово-сервісні представництва у 12 країнах світу (Близький Схід, США, Мексика, Колумбія, Іран, Казахстан, В’єтнам та інші). Основна спеціалізація «ПЕТ Технолоджис» – розробка, виробництво і продаж видувного обладнання для ПЕТ-тари і прес-форми на автомати як власного виробництва, так і всіх відомих світових учасників ринку. Конструкторська розробка відбувається в австрійському і українському центрах, є низка міжнародних патентів.

Продукція компанії відповідає нормам і директивам європейського стандарту якості CE, відповідає вимогам харчової промисловості HACCP, має необхідні сертифікати українського і російського зразків.

Клієнти компанії – виробники і постачальники продукції харчової промисловості (вода, напої, олія, пиво, молочні продукти), косметики й побутової хімії. Серед найвідоміших лояльних партнерів – Coca-Cola, Pepsico, Carlsberg group, «Олейна» (Bunge), група компаній Danone-Юнімілк, Johnson&Johnson, «Біола», MacCoffee, Terra Food та інші. Обладнання і форми поставляється в 30 країн світу на 4 континентах.

Характерною особливістю є наявність виробництва повного циклу – від зварювальної дільниці, металообробки, фарбування до збірного і тестувального цехів.

Серед основних цілей – розширення географії експорту й нарощування виробничих потужностей, розробка й випуск нових унікальних моделей обладнання.



Прес-служба облдержадміністрації