back

Урядовому зв’язку – 25 років

13-10-2017 | 07:05

Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч і перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук 12 жовтня взяли участь в урочистостях із нагоди 25-ї річниці створення урядового зв'язку. Захід відбувся у Чернігівському військово-музичному центрі Сухопутних військ Збройних сил України.

З перших днів української держави безпеці інформації, захисту інформпростору, належному функціонуванню спеціальних інформаційно-телекомунікаційних систем і захисту інформації в них приділялася особлива увага. Чинне тоді Управління урядового зв'язку, що забезпечувало лише експлуатацію регіональної частини союзної системи спеціального зв'язку, наказом Голови Служби безпеки України від 12 жовтня 1992 року було реорганізоване в Головне управління урядового зв'язку України. Забезпечення функціонування і розвитку державної системи урядового зв'язку, Національної системи конфіденційного зв'язку, захисту державних інформаційних ресурсів в інформаційно-телекомунікаційних системах, криптографічного та технічного захисту інформації покладено на Державну службу спеціального зв'язку і захисту інформації.

З вітальним словом до зібрання звернувся начальник Управління Держспецзв'язку в Чернігівській області полковник Юрій Постернак. Він вручив нагороди кращим працівникам управління.

Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч також вручив кращим працівникам управління відзнаки обласної виконавчої влади.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Макаренка Сергія Олександровича – начальника 3-го відділу Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області, полковника – нагороджено Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації, Семендяю Сергію Матвійовичу – заступнику начальника 1-го відділу Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області, майору та Шестаку Сергію Олександровичу – підполковнику, старшому інженеру (з управління мережами спецзв’язку) 1-го відділу Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області – оголошено Подяки голови.

Від імені обласної ради спецзв'язківців привітав перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук і вручив почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак полковнику Володимиру Дунаю.

Музичні вітання прозвучали від військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних сил України.



Прес-служба облдержадміністрації