back

Продовжується підготовка до щорічного журналістського фестивалю «Золотий передзвін Придесення»

22-05-2012 | 12:19

Уже вдванадцяте на Чернігівщині проходитиме щорічний журналістський фестиваль «Золотий передзвін Придесення». Журналісти з усіх куточків області, редактори, керівники телебачення і радіомовлення пишуть і творять аби піднести значимість журналістської праці та підтвердити свій фаховий рівень. Цього року кращі визначатимуться за 12-ма номінаціями.

Організаторами цього унікального заходу є управління у справах преси та інформації облдержадміністрації, за підтримки обласної організації Національної спілки журналістів України та Асоціації регіональних засобів масової інформації. Наша область – єдина в Україні, яка проводить такий захід на честь професійного свята журналістів.

Нинішній фестиваль, за задумом організаторів, розпочнеться 2 червня зі змагань журналістів Чернігівської, Сумської і Полтавської областей у військово-прикладних видах спорту на полігоні в Сумській області. 4 червня планується проведення семінару для журналістів з питань інформаційної підтримки соціально відповідального партнерства бізнесу і влади.

Заключний етап фестивалю та нагородження кращих журналістів відбудеться 5 червня в м. Ніжин. Гостями цьогорічного заходу, як і минулого року, стануть колеги з Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Про все це йшлося на черговому засіданні організаційного комітету, яке 22 травня провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко.

Учасники засідання розглянули матеріали, що надійшли від журналістів, та визначили переможців фестивалю. Також було обговорено та уточнено програму проведення цього урочистого заходу.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації