back

Станіслав Прокопенко взяв участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

18-05-2012 | 17:41

18 травня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, голова Ріпкинської райдержадміністрації Петро Головач, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, депутат обласної ради Іван Чаус, начальник головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації Сергій Мойсієнко, голова районної ради Віктор Бугай взяли участь в районних урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, вручили почесні нагороди та подарунки.

У своєму виступі Станіслав Прокопенко відзначив досягнення творчих працівників та аматорів району, підкреслив значення багатої історико-культурної спадщини Ріпкинщини і запевнив у намірах влади берегти її та примножувати. За його підтримки відбувся концерт артистів Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Цього ж дня у великій залі Чернігівської райдержадміністрації відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації, Станіслав Прокопенко; депутат обласної ради, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський; начальник головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації Сергій Мойсієнко; голова райдержадміністрації Микола Кудрик; голова районної ради Михайло Литвин; заступники голови райдержадміністрації; працівники будинків культури та аматори народного мистецтва району.

У фойє райдержадміністрації під назвою "Чарує душу краса рукотворна" працівниками районної бібліотеки були представлені вироби майстрів Чернігівського району, серед яких вишивка, іконопис, лозоплетіння, гончарство та художній розпис.

Зі святом присутніх привітали гості з облдержадміністрації: Станіслав Прокопенко, Анатолій Заліський, Сергій Мойсієнко та Микола Кудрик, побажали творчого натхнення, сімейного затишку, зберегти та передати наступним поколінням надбання нашого народу.

Кращі працівники культури району нагороджені грамотами і подяками.

Приємним подарунком для присутніх стало святкове вітання артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.