back

Пішов з життя Анатолій Свириденко

26-09-2017 | 14:58

26 вересня 2017 року на 68-му році життя перестало битися серце чудової людини, успішного керівника — Анатолія Вікторовича Свириденка.

Свій трудовий шлях Анатолій Вікторович розпочав після закінчення Київського політехнічного інституту майстром механічної дільниці Макошинського заводу «Сільгоспмаш». Пізніше, проявивши себе як вмілий професіонал, розумна, виважена, принципова людина, працював на керівних посадах на виробництві та на державній службі.

З 1994 року і аж до виходу на заслужений відпочинок у 2015-му Анатолій Свириденко очолював Чернігівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України. За сумлінну працю, захист та розвиток конкурентного середовища в області неодноразово нагороджувався відзнаками Антимонопольного комітету, облдержадміністрації та обласної ради.

Людина з активною життєвою позицією — він ніколи не залишався осторонь від суспільно-політичних процесів, що відбувалися в області та державі, тому був обраний депутатом обласної ради 5 скликання (2006 – 2011 роки).

Усі, кому пощастило спілкуватися з Анатолієм Вікторовичем, завжди згадуватимуть його як талановитого компетентного керівника, гарного сім’янина, шановану людину.

Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати та висловлюємо співчуття рідним та близьким покійного.

 

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч,
голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко,
заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко,
заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова,
перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук,
заступник голови обласної ради Арсен Дідур,
колектив Чернігівської обласної державної адміністрації,
колектив Чернігівської обласної ради.