back

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко з робочою поїздкою відвідав Ріпкинський район

17-05-2012 | 10:55

16 травня в Ріпкинському районі з робочим візитом перебував перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Станіслав Прокопенко.

Він зустрівся з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, сільськими та селищними головами. Перший заступник голови облдержадміністрації повідомив, що йому вдалося вжити заходів для зменшення тарифів на водопостачання та водовідведення для жителів району шляхом компенсації витрат комунальним підприємствам.

У зустрічі взяли участь голова райдержадміністрації Петро Головач, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка та депутат обласної ради Іван Чаус.

Як зазначив голова райдержадміністрації, за підтримки Станіслава Прокопенка буде розпочато будівництво нових та реконструкція зношених водогонів і каналізаційних мереж, ремонт Радульського дитячого садка, даху і спортзалу Ріпкинської гімназії та інші невідкладні роботи на об’єктах соціальної сфери.

Цього ж дня відбулася зустріч Станіслава Прокопенка з активом, депутатами Ріпкинської селищної ради, керівниками підприємств, установ та організацій, де йшлося про перспективи розвитку селища, та капітальний ремонт автомобільної дороги по вулиці Грициніна та водопониження вулиці Калініна, будівництва полігону твердих побутових відходів, відновлення вуличного освітлення.

Також він зустрівся з жителями масиву Ріпки-1 для обговорення можливості забезпечення водою та водовідведенням.