back

Нові маршрути задля задоволення потреб населення Чернігівщини

30-08-2017 | 16:34

У Прилуцькому районі відкриють нові сполучення, що дозволять забезпечувати якісними послугами пільгові категорії населення. Адже укладання договорів дасть можливість налагодити механізм відшкодування коштів перевізникам. Мова йде про приміські маршрути до села Івківці та селища Ладан.

Деталі про обслуговування зазначених напрямків обговорювали сьогодні на засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень на Чернігівщині сьогодні, 30 серпня.

Наразі Прилуцька райдержадміністрація розглядає можливість функціонування рейсів село Заїзд — село Івківці та село Івківці — селище Ладан. Зокрема, і питання облаштування маршруту відповідними дорожніми знаками. Варто зазначити, що зупинку встановлять коштом села Івківці.

— Поки не затверджено процедуру монетизації, ми маємо зробити все можливе, аби пільгові категорії населенні могли в повному обсязі користуватися правом безкоштовного проїзду, — наголосив заступник директора Департаменту економічного розвитку – начальника управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергій Меженний.

За умови усунення наявних недоліків на маршруті АС Прилуки – село Яблунівка через село Богданівка автобус курсуватиме з щоденним виконанням 4 оборотних рейсів.

Цього ж дня погодили зміну часу відправлення автобусу з Чернігів АС-2 на рейсі 241к по маршруту Чернігів – Довжик з 13:00 на 13:20.

Читати також: Внутрішні перевезення мають бути і зручними, і прибутковими

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації