back

Відбулася ІІ обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад області

14-05-2012 | 16:28

12 травня на чернігівському стадіоні імені Ю.О. Гагаріна відбулася обласна спартакіада депутатів обласної, міських, районних, сільських та селищних рад, присвячена Року спорту та здорового способу життя.

До учасників змагань з вітальним словом звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко. Він підкреслив, що здоровий образ життя та спорт допомагають і в роботі, і в депутатський діяльності, і в повсякденному житті. Такі заходи, за словами першого заступника голови ОДА, сприяють покращенню спілкування між депутатами рад різних рівнів.

Після закінчення урочистостей Станіслав Прокопенко оглянув приміщення ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів» та з’ясував, яка йому потрібна підтримка від обласної влади.

Учасників змагання привітали також заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та секретар Чернігівської міськради Олег Шеремет.

У змаганнях взяли участь 23 команди міст та районів області.

Спортивні пристрасті кипіли на всіх спортивних майданчиках, від шахово-шашкових дощок до футбольних полів. Депутати змагались у таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та більярд.

Переможцями у окремих видах програми стали:

Настільний теніс - Щорська районна рада;

Шахи - Носівська районна рада;

Шашки - Прилуцька районна рада;

Більярд - Прилуцька міська рада;

Волейбол - Срібнянська районна рада;

Міні-футбол - Чернігівська міська рада.

Здобути почесні призи у суперництві з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу шахів, шашок та більярду прагнули команди з усіх районів та міст області. А перемогли найсильніші. У загальнокомандному заліку першість здобув Срібнянський район, другими стали ріпкинці, а бронзовим призером Спартакіади - команда обласного центру.

Збірна команда області в складі кращих гравців від різних команд регіону вже в кінці травня захищатиме спортивну честь Чернігівщини на Всеукраїнській спартакіаді, що проходитиме в Алушті.