back

На 24,9 мільярда більше по Україні і на 794,5 мільйона на Чернігівщині — результати фінансової децентралізації

07-08-2017 12:47

Упродовж січня-липня до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 102,8 мільярда гривень. Про це зазначив на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Фінансова децентралізація не збавляє обертів. Місцеві бюджети за січень-липень зросли на 24,9 мільярда гривень. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Упродовж січня-липня до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 102,8 мільярда гривень.

Також, за сім місяців цього року бюджети 366 ОТГ сягнули 4,7 мільярди гривень. Приріст надходжень до загального фонду бюджетів ОТГ проти січня-липня минулого року склав 39,8% або + 1,3 мільярда гривень», — написав він.

Місцеві бюджети Чернігівщини за січень-липень поповнилися на 2 691,9 мільйона гривень.Зокрема загальний фонд отримав більше двох мільярдів, понад чотириста мільйонів — спеціальний.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року доходи збільшилися майже на 42%. Найбільшу частку надходжень складає податок на доходи фізичних осіб.

Найбільше фактичних надходжень станом на 1 липня цього року серед ОТГ Чернігівщини має Корюківська громада — понад 32 мільйони, найменше Макіївська — 1,7 мільйона.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода