back

День Перемоги на Чернігівщині

10-05-2012 | 14:14

У селі Киселівка Чернігівського району в День Перемоги
відкрито пам’ятник загиблим землякам

У рамках відзначення в регіоні 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко та народний депутат України, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов взяли участь у відкритті пам’ятника загиблим землякам у селі Киселівка Чернігівського району.

З нагоди свята Станіслав Прокопенко та Михайло Чечетов привітали ветеранів, вручили їм цінні подарунки.

У заході також взяли участь голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик, голова Чернігівської районної ради Михайло Литвин.



Такого свята Ріпкинщина не бачила давно

9 травня в Ріпкинському районі відбулися святкові заходи з нагоди Дня Перемоги. Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, народний депутат України Михайло Чечетов, депутати обласної ради, офіційна делегація з Лоєвського району Гомельської області (Республіка Білорусь) взяли участь у святковому параді та мітингу-реквієму в Парку Слави "Знов білим цвітом вкрилися сади".

Були і зустрічі з ветеранами, і «фронтові сто грам», і подарунки до свята, і великий святковий концерт "Дорогами війни" за участю аматорів сцени районного будинку культури.