back

Вітання з Днем Перемоги

10-05-2012 | 07:52

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! Прийміть щирі вітання з Днем Перемоги – величним всенародним святом мужності і звитяги.

Минуло 67 років, відколи відгриміли салюти Великої Перемоги, і суворі випробування воєнної пори стали надбанням історії. Та ніщо не забуто і ніхто не забутий: щороку в ці квітучі травневі дні ми вшановуємо пам’ять полеглих на полях битв; віддаємо глибоку шану фронтовикам і працівникам тилу, партизанам і підпільникам, удовам і дітям війни – усім, в чиєму житті Велика Вітчизняна війна залишила глибокий незабутній слід.

Доземний уклін вам, ветерани Великої Вітчизняної, наша безмірна вдячність і щира шана за вашу стійкість і мужність у роки війни, за трудовий подвиг відродження країни з повоєнної руїни, за активну громадянську позицію та гідний внесок у патріотичне виховання молодого покоління в наші дні.

Одне з головних завдань влади, як наголосив Президент України Віктор Федорович Януковича, – робити все, щоб ветерани сьогодні відчували всебічну увагу і турботу держави.

Насамперед, це соціальний захист інвалідів та учасників війни, якісна і своєчасна медична допомога. Спільна робота органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Чернігівщини і надалі спрямовуватиметься на забезпечення першочергових потреб наших ветеранів.

Довгих вам років життя, міцного здоров'я і бадьорості, любові й поваги рідних і близьких.

Нехай незгасне світло Великої Перемоги зігріває вас, додає сил і наснаги на добрі справи задля процвітання Чернігово-Сіверського краю й усієї України!


Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник