back

Відбувся перший етап конкурсного добору на керівні посади в заклади культури

18-07-2017 | 10:45

В облдержадміністрації вчора, 17 липня, відбулися три засідання конкурсних комісій з проведення конкурсного добору на посади директорів закладів культури — Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім», обласного художнього музею імені Г. Галагана та обласного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв. Очолила засідання заступник голови — керівник апарату ОДА Наталія Романова.

На посаду керівника історико-культурного музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім» подали документи два претенденти. Також дві особи виявили бажання очолити художній музей. Одразу три кандидати претендували на зайняття посади директора обласного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв.

Члени конкурсних комісій, розглянувши надані кандидатами документи, підтвердили, що вони відповідають Закону України «Про культуру», та в режимі відкритого голосування допустили всіх претендентів на посади директорів до наступного етапу відбору.

До речі, конкурсне засідання щодо визначення майбутнього керівника обласного методичного центру навчального закладу культури і мистецтв відбудеться сьогодні, 18 липня. Переможців конкурсного добору на посади директорів двох інших вищеназваних закладів визначатимуть наступного тижня.

Слід також зазначити, що остаточне рішення щодо підписання контрактів з переможцями конкурсу прийматимуть на сесії обласної ради.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації