back

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко привітав ветеранів Чернігівського району

08-05-2012 | 17:47

8 травня перший заступник голови облдержадміністрації, голова фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслав Прокопенко взяв участь в урочистостях з нагоди 67-ї річниці Великої Перемоги в смт Гончарівське Чернігівського району.

У зустрічі з ветеранами також взяли участь народні депутати України Григорій Маньковський, Михайло Чечетов, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Геращенко, голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Кудрик, голова Чернігівської районної ради Михайло Литвин, керівники районних організацій та установ, представники територіальних громад району, військових Першої окремої гвардійської Новгородської орденів Червоного Прапора, Кутузова, Богдана Хмельницького, Олександра Невського і Червоної Зірки танкової бригади.

Під звуки духового оркестру танкової бригади офіційна делегація пройшла урочистою ходою від військової частини до обеліску загиблим воїнам. Присутні поклали квіти до пам’ятника та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Станіслав Прокопенко привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни з величним святом Перемоги та нагородив їх Почесними грамотами обласної та районної державних адміністрацій, районної ради, а також вручив цінні подарунки.

Ветеранів та гостей свята привітали учні Гончарівської гімназії, а військово-музичний центр СВЗ СУ показав святкове театралізоване дійство.



Цього ж дня в Чернігівському геріатричному пансіонаті з нагоди Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років відбулася зустріч з ветеранами та інвалідами війни, в якій взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко, перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Хілик, керівники та працівники Чернігівського геріатричного пансіонату, представники засобів масової інформації.

У ході зустрічі прозвучали вітання з всенародним величним святом – Днем Перемоги, слова вдячності та пошани ветеранам за їх мужність, героїзм і самовідданість у роки Великої Вітчизняної війни, вручено квіти та цінні подарунки інвалідам війни.

На завершення урочистостей подарунком став для всіх присутніх святковий концерт.