back

Близько 350 представників з усієї області зібралися на території активної молоді

03-07-2017 | 17:09

Три дні, починаючи з 29 червня, на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, працювало наметове містечко «ТАМ» (Територія активної молоді). Його організатори та учасники зібралися сьогодні, 3 липня, на прес-брифінгу, щоб підбити підсумки, поділитися враженнями та презентувати фотозвіт. 

«ТАМ» – це обласний захід, спрямований і на оздоровлення, і на відпочинок, і на саморозвиток кожного учасника. Цьогоріч захід зібрав близько 350 учасників. Серед них: команди райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, атовці, волонтери та молоді сім’ї, – зазначила директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона коротко розказала про основні локації наметового містечка, ілюструюючи свої слова фотозвітом, та висловила сподівання, що в наступному році захід стане вже міжнародним.

 

Пряма мова:

 

Голова громадської організації «ЩИТ 41» Альберт Черешко також поділився враженнями від перебувння на «Територія активної молоді» та зауважив, що значна увага при проведенні заходу приділялася військово-патріотичному навчанню. Це і заняття з тактичної медицини, і стрілецької підготовки тощо. До того ж, «ТАМ» – це можливість побачитися з друзями з усієї області, взяти участь у спортивних змаганнях та дізнатися щось нове для себе на тренінгах.

 

Пряма мова:

 

Усі учасники прес-брифінгу відмітили високий рівень організації фестивалю та висловили сподівання, що з кожним роком захід набиратиме все більшої популярності та збиратиме ще більше учасників з усієї України та зарубіжжя.

Читати також: Територія активної молоді — заряд позитиву та ідей

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації