back

Архітектори області відзначають професійне свято

30-06-2017 | 15:00

Напередодні Дня архітектури України сьогодні, 20 червня, заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко привітав з професійним святом колектив Управління містобудування та архітектури ОДА.

Профільний заступник голови зазначив, що професія зодчого в усі часи була і буде затребуваною. Від результатів роботи архітекторів залежить зручність і комфорт життя людей. Ці фахівці визначають і створюють особливий стиль міст та селищ, впливають на їх туристичну привабливість та сприяють економічному розвитку.

— Ви, сучасні архітектори, втілюєте у реальність свої сміливі ідеї, використовуючи новітні технології та оригінальні конструктивні рішення. Ви творите історію тих місць, де живете самі й де будуть жити наступні покоління. Тож бажаю вам бути професіоналами своєї справи, осучаснювати наші міста, при цьому зберігаючи історичні надбання та традиції. Творчого вам натхнення і задоволення від результатів своєї роботи, — звернувся Сергій Сергієнко до присутніх та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Долучився до привітань і начальник Управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Дмитрюк.

 

Почесною громадою обласної державної адміністрації нагороджено:

Римаря Станіслава Петровича — начальника відділу містобудування та архітектури Ріпкинської райдержадміністрації;

Стукалову Антоніну Володимирівну — начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Прилуцької районної державної адміністрації Чернігівської області, головного архітектора району.

 

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

Холодних Галині Юріївні — начальнику відділу територіального планування та охорони пам’яток архітектури Управління.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації