back

Фотовиставка «Якби не війна»: Герої серед нас

26-06-2017 | 17:58

Усі вони різні – кадрові офіцери, добровольці, водії, снайпери, медики. Проте, об’єднує їх одне: вони – Герої, люди яких торкнулися військові події на сході України. Саме їм присвячений волонтерський фотопроект «Якби не війна», презентація якого відбулася цими вихідними у Чернігівському кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Представили виставку чернігівцям його організатори і автори – волонтери Юлія Волкова, Олена Соколовська та Євгенія Барилко.

«Якби не війна» – це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани Героїв сучасної України. Протягом року ми знайомили суспільство з надзвичайними людьми, а на початку грудня 2016-го все це склалося в масштабну фотовиставку, – розповіла Олена Соколовська.

Фотовиставка містить 122 світлини і складається з восьми блоків, назви яких говорять самі за себе: «Кохання і війна», «Жінки на війні», «Героїчні мами», «Я – є» та інші.

Як розказав завідувач кіно-культурного мистецького центру Вадим Антошин, серед портретів, що експонуюються, є і три світлини з нашими земляками. Це – Петро Монтін, Артур Ткаченко та загиблий Володимир Близнюк.

До речі, вже за перші дні виставки її відвідало багато чернігівців та гостей міста. Адже виставка цікава і для молоді, і для учасників АТО, і для кожного, хто любить свою Батьківщину.

 

 

Переглянути світлини можна до 2 липня, після чого проект буде демонструватися в інших містах України.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації