back

Чернігівське підприємство УТОГа отримало пільги з оподаткування ще на рік

26-06-2017 | 16:43

Таке рішення прийняла комісія з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування та надання фінансової допомоги та цільової позики для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів Чернігівської облдержадміністрації.

Засідання комісії провела заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова сьогодні, 26 червня.

Як повідомив директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін, на сьогодні Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства глухих перебуває в стабільному задовільному фінансово-економічному стані. Чистий прибуток за 2016 рік склав біля 334 тисяч гривень. Майже 60 % штатних працівників, які мають тут основне місце роботи, – люди з особливими потребами.

Враховуючи, що заборгованість із заробітної плати на даному підприємстві відсутня, всі умови і вимоги законодавства дотримані, комісія підтримала клопотання заявника та надала йому дозвіл на право користування пільгами з оподаткування упродовж року, – зазначила Наталія Романова.

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації