back

У Чернігові пройшов традиційний "Бал чемпіонів"

03-05-2012 | 18:19

3 травня кращих спортсменів, тренерів та представників спортивних організацій Чернігівської області за підсумками 2011 року зібрав традиційний "Бал чемпіонів".

«Ваші високі досягнення – заслужений результат наполегливої, самовідданої праці як власної, так і ваших тренерів і наставників. Важливу роль відіграє допомога спеціалістів і організаторів, підтримка з боку спонсорів, меценатів та вболівальників.

Складовими успіху також стало здійснення заходів щодо розширення інфраструктури спортивних об’єктів, розвитку видів спорту, організації масово-оздоровчої роботи серед населення», - вітаючи присутніх наголосив голова Чернігівської обласної державної адміністрації, член національного олімпійського комітету України, голова обласного осередку НОК України Володимир Хоменко.

Він також зауважив, що обласна державна адміністрація і надалі приділятиме постійну увагу як питанням підготовки наших спортсменів міжнародного класу, так і поширенню рядів прихильників спорту та здорового способу життя, особливо серед молодого покоління. Адже 2012 рік за ініціативою Президента України Віктора Януковича визначено Роком спорту та здорового способу життя.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та голова обласної ради Анатолій Мельник нагородили кращих спортсменів Чернігівщини за підсумками 2011 року, а також їх тренерів.


Прес-служба облдержадміністрації