back

Микола Азаров: відсутність діалогу з суспільством оцінюватиметься як невиконання службових обов’язків

27-04-2012 | 16:42

Під час сьогоднішнього засідання Уряду, участь у якому взяв голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, Прем’єр-міністр України Микола Азаров закликав керівників органів виконавчої влади всіх рівнів вести системний діалог з суспільством і роз’яснювати українцям мету та ефект реформ.

«Відсутність роз’яснювальної роботи щодо мети і ефекту перетворень, відсутність діалогу з суспільством буде оцінюватись як невиконання службових обов’язків», - заявив Микола Азаров.

За його словами, широка комунікація з громадськістю особливо важливою є на переломному етапі глибоких системних перетворень, що розпочаті в Україні за ініціативою Президента України.

Микола Азаров наголосив, що зараз край важливо сконцентрувати зусилля на тому, щоб мобілізувати конкурентні переваги української економіки, щоб наростити «запас міцності». «Тільки за таких умов економіка може стати надійним джерелом соціальних перетворень, поліпшення якості життя наших людей», - зазначив він.

«Час не чекає. Надто багато було втрачено за п’ять років популізму та управлінського хаосу і безпорадності», - додав Микола Азаров.