back

Працівників обласного онкологічного диспансеру привітали з професійним святом

15-06-2017 | 15:34

Напередодні Дня медичного працівника сьогодні, 15 червня, вітання з нагоди професійного свята отримав колектив Чернігівського обласного онкологічного диспансеру.

Заступник голови — керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова звернулася до працівників зі словами вдячності за щоденну непросту роботу:

Ви оберігаєте найцінніше, що є у людини, — її життя. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте професіоналізм та самовідданість.

Професійних успіхів, здоров’я, витримки та наснаги побажав колегам начальник Управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш. Він зазначив, що в галузі наразі відбувається процес реформування. Тож від кожного залежить, як надалі розвиватиметься медична сфера.

Головний лікар обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб подякував своєму колективу за сумлінну працю, відзначив здобутки і напрацювання медичного закладу.

З нагоди Дня медичного працівника за високий професіоналізм та особистий внесок в охорону здоров’я населення Чернігівщини кращих працівників закладу відзначили грамотами та подяками. Головним подарунком стали два монітори на потреби лікарні від обласної державної адміністрації.

Святковий настрій присутнім подарували виступи колективу обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Наприкінці заходу вже традиційно висадили деревце в Парку медиків на території онкодиспансеру.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації