back

У Чернігові свято спорту зібрало юних олімпійців

12-06-2017 | 11:05

Днями на Всеукраїнському спортивно-масовому заході – Олімпійському дні – у Центральному міському парку культури та відпочинку зібралися понад 700 молодих спортсменів.

Учасники святавихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств, спортивних клубів, регіонального центру «Інваспорт».

 

 

 

 

Чернігівській області є ким пишатися, адже імена наших спортсменів відомі у всьому світі, – зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. А також він побажав учасникам заходу перемог та нових рекордів, наголосивши на важливості здорового способу життя.

До вітальних слів доєдналися директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш, депутат обласної ради Ігор Базалінський та відомі спортсмени.

Розпочався захід урочистим марш-парадом. Державний прапор України та прапор НОК, а також символічний олімпійський факел внесли видатні спортсмени Чернігівщини.

 

 

Під час свята учасники Олімпійського дня під керівництвом майстрів спорту з художньої гімнастики виконали «олімпійську розминку». Відбувся забіг та показові виступи спортсменів з різних видів спорту. Діти з пришкільних таборів взяли участь у змаганнях «Веселі старти».

Також представники Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області відзначили кращих спортсменів та вручили подарунки всім юним учасникам заходу.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації