back

Чернігівському окружному адміністративному суду - 5 років

26-04-2012 | 15:23

26 квітня відбувся урочистий захід з нагоди 5-ї річниці початку діяльності Чернігівського окружного адміністративного суду. У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, заступник голови вищого адміністративного суду України Дмитро Ліпський, перший заступник голови Державної судової адміністрації Іван Балаклицький.

Вітаючи керівництво та апарат Чернігівського окружного адміністративного суду Володимир Хоменко зазначив, що реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами в процесах державотворення в нашій країні.

Ефективна судова реформа є практичним кроком до модернізації країни та реальним шляхом до європейської спільноти. Саме тому впровадження судової реформи стало однією з перших ініціатив Глави держави.

«Переконаний, що авторитетний і високопрофесійний склад судових установ Чернігівщини докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави» - сказав Володимир Хоменко.

Голова облдержадміністрації побажав працівникам Чернігівського окружного адміністративного суду здоров'я, енергії, натхнення для нових звершень на ниві здійснення правосуддя та вручив грамоти і подяки облдержадміністрації.


Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації