back

На виставці «Агро-2017» Чернігівщину представляють біля 20 підприємств

08-06-2017 | 15:38

Сільгоспвиробники області беруть участь у двадцять дев’ятій Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2017», яка з 7 по 10 червня проходить на території Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві.

Зокрема, агрогосподарства «Агрікор Холдинг», «Головенківське Плюс» та «Пісківське» представили на заході породи худоби м’ясного та молочного направлення, на яких спеціалізується їхнє виробництво.

Свою органічну продукцію учасникам виставки презентують сільгосппідприємство «Золотий Пармен», агрофірма «Тарасівка», а також Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України.

Крім того, в загальній експозиції від Чернігівщини беруть участь ряд інших агровиробників області, серед яких — представники малого підприємництва, харчопереробної промисловості, пасічники. До уваги відвідувачів виставки представлені молочні продукти та консерви, в тому числі й плодоовочеві, хлібобулочні та макаронні вироби, безалкогольні напої та мінеральні води, пиво, солодощі, м’ясна продукція тощо.

Делегацію від області очолив директор Департаменту агропромислового рзвитку облдержадміністрації Юрій Павлішен, який зазначив, що на відміну від багатьох інших областей Сіверщина на виставці представляє не посередників, а своїх сільгоспвиробників.

Серед численних відвідувачів експозиції нашої області — перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк, який оцінив і чернігівський коровай, і представлену продукцію.

 

«АГРО–2017» — найбільша агропромислова виставка Східної Європи, яка є платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій і розвитку всіх сфер АПК України. До того ж, це діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами-лідерами світового аграрного сектору.

Тут представлені сучасні агротехнології, високопродуктивні породи тварин, органічна продукція, харчова промисловість, зелений туризм та найкращі зразки сучасної техніки: комбайни, трактори, навісне обладнання, обладнання для обробки та зберігання зерна,  будівництва агроспоруд і транспортування врожаю.

У програмі заходу також інтерактивні брифінги, наукові семінари, конференції та круглі столи.

Детальнішу інформацію про «АГРО-2017» можна отримати за посиланням.

 

За інформацією Департаменту агропромислового
розвитку Чернігівської облдержадміністрації