back

Свято для дітей триває

07-06-2017 | 16:33

У рамках щорічної акції «Даруймо радість дітям» сьогодні, 7 червня, справжнім подарунком для дітей, які перебувають у полі зору соціальних служб, стало відвідування чернігівського розважального комплексу «БАЗИС».

Читати також: Юні таланти Чернігівщини отримали подарунки

Вітали учасників заходу заступник керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха та начальник Служби у справах дітей ОДА Людмила Зеленько.

Сьогоднішнє свято вже є традиційним. Цьогоріч на ньому зібралися близько ста осіб. Це діти з особливими потребами та ті, хто перебувають на обліку служб у справах дітей, діти загиблих учасників АТО, а також бійців, які зараз захищають країну на сході, діти внутрішньо переміщених осіб, – зазначила Людмила Зеленько і додала, що такі зустрічі дають можливість поспілкуватися в спокійній та радісній атмосфері.

Крім того, не кожен з учасників може самостійно відвідати такі розважальні заклади. Тож це можливість для багатьох з них гарно відпочити і отримати позитивні емоції.

Ще один подарунок для дітей — концертну програму — підготували артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. До речі, під часу заходу дехто з учасників виступив із власними творчими номерами.

Також у програмі заходу — гра у боулінг, атракціони, виступи аніматорів.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації